Jag vill köpa fler produkter

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi har fantastiska nyheter till dig - vår Haarko-serie kommer nu med en rad tillbehör som är särskilt utformade för att göra ditt liv enklare!

Leather Sheath

Detta läderslida är tillverkat av högkvalitativt material och är mjukt och hållbart, vilket ger utmärkt skydd för din Santoku-kniv. Det håller dina händer säkra och möjliggör enkel och snabb åtkomst till kniven. Den är perfekt för kockar, frekventa resenärer, restaurangkockar eller några friluftsentusiaster.

Oavsett om du oroar dig för vardagligt slitage eller bara vill ge din investering en liten boost, har vårt omfattande utbud av tillbehör det du behöver. Säg hejdå till ständiga produktbyten och hej till en längre livslängd för dina favoritprodukter. Vi hjälper dig!