Jeg har ikke mottatt bestillingen min / jeg trenger hjelp med sporingsnummeret mitt

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

For å holde deg oppdatert sender vi sporingsnummeret ditt til e-postadressen du oppga til support@haarko.com. Hvis du ikke ser den med en gang, ikke bekymre deg – det kan ha havnet i søppelpost eller andre mapper.

For å gjøre ting enda enklere, bare klikk her for å få tilgang til bestillingsdetaljene dine og spore pakken din ved å bruke bestillingsnummeret ditt. På den måten kan du holde et øye med det hele veien?

Vi ønsker å sørge for at du mottar bestillingen så raskt som mulig, men vær oppmerksom på at leveringstidene kan variere basert på destinasjonen din. Vi gjør vårt beste for å få pakken din til deg så raskt som mulig.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bare kontakt oss! Vi hjelper deg mer enn gjerne.