Er Haarko-knive sikre at bruge?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Så længe du bruger dem korrekt, er Haarko-knive helt sikre! Bare husk, at knivene er skarpe, så sørg for at håndtere dem med forsigtighed, og hold dem altid væk fra dine fingre og din krop.

Og prøv ikke at mejsle, hakke i isen, lirke, bruge kraft på bagsiden af bladet eller komme i kontakt med bladene - det kan føre til skader. Og hvis din Haarko-kniv er beskadiget, eller bladet er løst, er det bedst ikke at bruge den.

Med hensyn til teknik, så prøv at undgå gyngende bevægelser og brug i stedet hurtige nedadgående hug. Og når du er færdig, så sørg for at opbevare din kniv sikkert uden for børns rækkevidde.