Är Haarko-knivarna vassa?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Absolut! Du kommer att älska Haarko-knivarna - de är supervassa och håller skärpan länge. Detta gör dem inte bara säkrare att använda än slöa blad, utan de kommer också att göra din tid i köket så mycket enklare!

Visste du att trubbiga knivar är en av de vanligaste orsakerna till skador i köket? Med Haarkos vassa blad behöver du inte oroa dig för att överanstränga dig och riskera att göra ett misstag. Dessutom är de utformade för ultimat kontroll och balans, så att du kan använda dem med tillförsikt.

Om du undrar hur du håller din Haarko-kniv i toppskick så har vi något för dig. Ta en titt på några av de vanligaste frågorna nedan för att få några användbara underhållstips.