Jag har redan Huusk Premium Chef Knife. Behöver jag en Haarko Santokukniv eller räcker Huusk för mina behov?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Det är roligt att höra att du redan har Huusk Premium kockkniv. Haarko Santokukniv är en fantastisk allroundkniv för köket, men den kan också vara ett utmärkt tillskott till din samling! Haarko är särskilt utformad för hackning, vilket gör det enkelt att finhacka mat.

Perfekt för grönsaker, fisk och kött som är svåra att skära. Dessutom är den mer kompakt än Huusk, så den är ett bra alternativ när dina händer behöver en paus. När Haarko används på rätt sätt kan den ge finare och mer exakta snitt än Huusk. Kom bara ihåg att undvika gungande rörelser och använd istället snabba nedåtriktade choppar. Hoppas att detta hjälper!