Är Haarko en traditionell japansk kniv?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Undrar om Haarko är en traditionell japansk kniv? Haarko är faktiskt en santokukniv som är en kombination av traditionellt japanskt hantverk och västerländsk kockknivskänsla. Det är en fantastisk fusion av två olika kulturer som skapar en mångsidig och effektiv kniv som är perfekt för att skära, tärna och hacka!