Er Haarko en traditionel japansk kniv?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Tænkte du på, om Haarko er en traditionel japansk kniv? Ja, Haarko er faktisk en santokukniv, som er en kombination af traditionelt japansk håndværk og vestlig kokkeknivsfølelse. Det er en fantastisk fusion af to forskellige kulturer, som skaber en alsidig og effektiv kniv, der er perfekt til at snitte, hakke og skære i tern!